És un recepta típica finlandesa on es pot menjar en fred o en calent.
Ingredients:
- 1 ceba grossa
- 2 cullerades de mantequilla
- 6 patates
- 2 pastanagues
- 1 litre de brou de peix
- 2 grans sencers de pebre bó de Jamaica
-350g de salmó fumat
-2 dl nata líquida
-4 cullerades d'espècies fresques picades
Pasos:
- 1. A una olla, encalentim la mantequilla, i saltejam la ceba tallada a quadradets. Afegim les pastanagues, el brou, espècies i cuinam fins que la patata estigui ben bollida.
- 2. Llevam la pell del salmó previament fumat, ja que fumar-lo es recomanable. El tallam a quadradets i l'afegim a l'olla a foc lent un parell de minuts.
- 3. Afegim els talls de salmó fred i la nata líquida, nomès encalentir fora bollir.
- 4. Hi afegim l'anet i ho servim calent a un bol.
- 1. A una olla, encalentim la mantequilla, i saltejam la ceba tallada a quadradets. Afegim les pastanagues, el brou, espècies i cuinam fins que la patata estigui ben bollida.
- 2. Llevam la pell del salmó previament fumat, ja que fumar-lo es recomanable. El tallam a quadradets i l'afegim a l'olla a foc lent un parell de minuts.
- 3. Afegim els talls de salmó fred i la nata líquida, nomès encalentir fora bollir.
- 4. Hi afegim l'anet i ho servim calent a un bol.
No hay comentarios:
Publicar un comentario