martes, 22 de marzo de 2016

Sopa de salmó fumat

És un recepta típica finlandesa on es pot menjar en fred o en calent.

Ingredients:

- 1 ceba grossa

- 2 cullerades de mantequilla

- 6 patates

- 2 pastanagues

- 1 litre de brou de peix

- 2 grans sencers de pebre bó de Jamaica

-350g de salmó fumat

-2 dl nata líquida

-4 cullerades d'espècies fresques picades       

Pasos: 

- 1. A una olla, encalentim la mantequilla, i saltejam la ceba tallada a quadradets. Afegim les pastanagues, el brou, espècies i cuinam fins que la patata estigui ben bollida.

- 2. Llevam la pell del salmó previament fumat, ja que fumar-lo es recomanable. El tallam a quadradets i l'afegim a l'olla a foc lent un parell de minuts.

- 3. Afegim els talls de salmó fred i la nata líquida, nomès encalentir fora bollir.

- 4. Hi afegim l'anet i ho servim calent a un bol.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    




No hay comentarios:

Publicar un comentario