martes, 26 de abril de 2016

Pitera de pollastre amb salsa Roquefort


Ingredients per Porció:

 1 pit de pollastre mitjana , 100g de formatge roquefort ( o qualcun similar ), 4 cullerades de crema tipus " crème fraiche ", una cullereta d'oli vegetal, una cullereta de mantega , una cullereta de farigola sec, 1/4 de ceba blanca, sal i pebre negre mòlt.  

Preparació:

Posem a escalfar la mantega i l'oli per uns segons per després segellar el pit de pollastre per uns 5 minuts de cada costat. Piquem finament la ceba i reservem. De seguida hem de retirar el pollastre de la paella a la qual immediatament posarem la ceba a daurar per uns 3 a 4 minuts. Tallem el formatge roquefort en trossets que afegim a la paella juntament amb la ceba. Posteriorment afegirem la crema, la farigola , sal i pebre al gust. Quan el formatge s'hagi parcialment dissolt en la crema, tornem a posar el pit en el paella , la recobrim de formatge i tapem . Deixem a foc lent uns 15 a 20 minuts. Cada 5 minuts aproximadament remenem la salsa i voltejam el pit perquè la cocció sigui homogènia.




No hay comentarios:

Publicar un comentario